IT skræddersyet til din branche

Opdag branchespecifikke forretningssystemer, du kan vokse med.

Vi har et tæt samarbejde med flere brancheforeninger og markedsledende butikker. Vores mål har været at udvikle IT-løsninger, der præcist imødekommer de unikke behov inden for de forskellige brancher og forretningsmiljøer.

Vores mere end 30 års ekspertise viser, at branchespecifikke, tilpassede ERP-løsninger er nøglen til effektivisering og automatisering af detailhandlen.

I modsætning til andre ERP-systemer, der begrænser sig til foruddefinerede standarder, stræber vi efter at forstå din virksomheds unikke behov og skabe løsninger, der kan tilpasses præcist til dig.

Gå på opdagelse i vores omfattende portefølje af brancheløsninger her og bliv inspireret.

Kædebutikker

En omnichannel retail-platform, specialdesignet til kæder. Anbefalet af KidsCoolShop, Design Cykler, Nautisk Udstyr og mange andre kæder.

Læs mere »
Maskinhandlere

Maskinhandlere

Effektivt og brugervenligt forretningssystem til at administrere produkthistorik, værksteder, lagre, ordrer og betalinger på én platform.

Læs mere »

Tøjbutikker

Med Sapera får du en omnichannel-løsning med spændende funktioner, herunder variant- og prisstyring samt avancerede webshop-funktioner.

Læs mere »

Ønsker du også et intuitivt IT-system skræddersyet til at passe præcist til din forretningsmodel samt dine strategier og arbejdsgange? Har du behov for øget overblik og dybdegående indsigter for at træffe datadrevne beslutninger?

Hos Cloud Retail Systems tilbyder vi skræddersyede, branchespecifikke løsninger, der effektiviserer dit arbejde. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.