IT der understøtter din butiks udvikling

Vi hjælper vores kunder og får tilpasset IT-løsninger der passer til kundens behov, og ikke omvendt.

Tit og ofte ser vi at der ændres alt for meget på interne procedurer og arbejdsgange, blot for at understøtte en butiksløsning. Dette tror vi ikke på er den rigtige metode.

Se Sapera fortalt på 30 sekunder til højre.

Play Video

30 års erfaring

Vi ved hvad vi laver! Vi har 30 års erfaring indenfor udvikling af alt-i-en systemer.

Totalleverandør

POS, Salgsordrestyring, Finansmodul, lagerstyring og webshop.

Dansk support

Vi har dansk support, der mere end gerne vil snakke og hjælpe vores kunder.​

99,8% oppetid

Næsten fejlfri drift, så din drift kan foregå næsten uden problemer.

Totalleverandør af kasse - finans - lager og WebShop

Sapera er et onlinebaseret kasse-, finans-, lagersystem samt WebShop, der bruges i alle tænkelige brancher, også i virksomheder med forskellige kompleksiteter. Men det er ikke noget problem, for Sapera kan med god sandsynlighed tilpasses til dine og din branches behov. Mennesker er forskellige – det er virksomheder også. Derfor er der stor forskel på behovene hos virksomhedsadministratorer, bogholdere og revisorer.

Medarbejderne er den essentielle kraft for sapera.

Hos Cloud Retail Systems er alle vores ansatte meget værdsat. Det er nemlig dem, der har til fortjeneste at vores brugere er tilfredse, får den support de har brug for og kan få deres udviklingsønsker opfyldt. Det er dem der årsagen til at Sapera er på rette vej i verden.
Hos CRS er der tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere. Det gør det muligt at skabe et så godt arbejdsmiljø for medarbejdere der er engageret og disciplineret.

Ofte stillede spørgsmål

Sapera er totalleverandør af lagersystem, finanssystem, kassesystem, salgsordrerstyring og webshop. Hvilke ydelser netop du og din virksomhed har brug for, kan tilpasses dine behov ved opsætning af systemet. Du kan altid anskaffe dig flere moduler, der kan være nyttige for dig og din virksomhed. Kontakt blot vores salgsafdeling.

Cloud Retail Systems begyndte udviklingen af sapera tilbage i 2016. 

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.