IT der understøtter din butiks udvikling

Vi hjælper virksomheder med at få tilpasset IT-løsninger, der passer til virksomhedens behov. Tit og ofte ser vi at der ændres alt for meget på interne procedurer og arbejdsgange, blot for at understøtte en butiksløsning. Dette tror vi ikke på er den rigtige metode.

Sapera holdet

CEO

Mogens Svendsen

Mogens er CEO og ansvarlig for administration og strategi i Cloud Retail Systems a/s. Mogens stiftede sammen med en kompagnon MB Gruppen i 1994, der over en årrække har investeret i og etableret en række selvstændige og fokuserede IT-virksomheder, heriblandt Cloud Retail Systems.

Mogens har taget en HA-eksamen fra Aalborg universitet, en HD(R) fra Copenhagen Business School og en HD(A) fra Syddansk Universitet.

CTO

Troels Ejsing

Troels var med på Cloud Retail Systems-rejsen helt fra begyndelsen i 2016. Han er udviklingschef og Partner hos CRS, hvor hans ansvarsområder bla. består i udvikling af Sapera.

Fra 2010 til 2016 var Troels udviklingschef hos nSure, hvor han var ansvarlig for en dansk og ukrainsk udviklingsafdeling. Fra 2007 til 2009 havde Troels stillinger indenfor udvikling af værktøj til byggebranchen. Fra 2001 til 2007 havde Troels stilling som Unit Manager i Amadeus e-Travel i Nice, Frankrig. 

Troels studerede datalogi på Datalogisk Institut Københavns Univsersitet fra 1993 til 1996.

supportchef / operations manager

Ole Sletting Madsen

Ole kom til Cloud Retail Systems helt tilbage i virksomhedens unge dage, da CRS tog over virksomheden Retail Planit fulgte Ole med. Til daglig fungerer Ole som supportchef, hvor han koordinerer leveringer af Sapera til nye kunder. Desuden står han for den almene daglige drift af supporthenvendelser til systemet.

Før Ole kom til CRS arbejdede han i 18 år i mobiltelefonbranchen. Han startede dagene i produktion som ledte til service og så videre som underviser rundt omkring i Europa, hvor han underviste i reparation af mobil – og trådløse telefoner. Han sluttede af med at spille en vigtig rolle i R&D-afdelingen.

onboarding MANAGER

Shahid Khan

Shahid kom til Cloud Retail Systems i 2016. Shahids primære ansvarsområde består både i support af nye samt allerede eksisterende kunder. Desuden laver han webshopleveringer og integrérer dem til Sapera. Det er blandt andet også Shahid der hjælper til med opstarten af nye kunder og hjælper dem med at lære Sapera at kende.

Før Shahid kom til Cloud Retail Systems var han selvstændig med hans eget webbureau.

CUSTOMER CARE SPECIALIST

Hans Christian Juhl

Hans Christian kom til Cloud Retail Systems under det daværende Retail Planit i 2013. Hans ansvarsområde er IT konsulent. Det er blandt andet ham, der er med til at opsætte systemet til nystartet kunder. Han sidder også klar på telefonen og bag skærmen når eksisterende kunder har brug for vejledning angående brug af sapera.

Før Hans Christians tid i CRS arbejde han hos OK-plus, hvor han var i en IT-support lignende stilling. Førhen har han haft meget erfaring indenfor detail-handlen.

Account Manager

Preben Kristensen

Preben var en af dem der kom til Cloud Retail Systems i dets unge dage, da CRS overtog Planit Retail fuglte Preben nemlig med som sælger. Preben har arbejdet med salg siden 1989, hvor han startede hos erhvervs-gruppen Danmark. Her beskæftigede han sig med opsøgende salg af IT-løsninger til tips og lottoforhandlere i Danmark.

I 1992 kom han til Sandlykke & Leifsgaard i Hjørring og har været med hele vejen lige fra Targit, Retail Planit og er nu sælger for CRS.

Martin Bang Sørensen - Cloud Retail Systems
Business Specialist

Martin Bang Sørensen

Martin kom til Cloud Retail Systems under det daværende Retail Planit i 2004, som supporter / konsulent. Kort efter ansættelsen fik Martin ansvaret for vores detail løsning CB Retail og har gennem åerne været projektleder på udviklingen heraf. Desuden har Martin account manager-rollen på vores større butikskæder. I CRS har Martin fra starten været med i kravspecifering m.v. i kraft af stor erfaring på detailområdet, på vores løsning Sapera.

Martin er oprindelig uddannet Statsautoriseret Ejendomsmægler og Valuar som han også arbejde som i 90’erne. Ved årtusindsskiftet læste gan datamatikeruddannelsen. Her skrev han projekt om sikkerhed i kommunale digitale blanketter hos Dafolo i Frederikshavn, hvor han også blev ansat efter studieafslutning. Her var han med til at udvikle digitale blanketter på Virk.dk.

Cloud Retail Systems - Claus Coltau
Systemudvikler

Claus Coltau

Claus kom til virksomheden i 2009 og vi har til daglig alle glæde af hans erfaring. Claus er til daglig systemudvikler for CRS.

I 1991 skiftede Claus sit fuldtidsjob som musiker til at blive programmør. Han havde i forvejen matematik og fysik fra gymnasiet. Nogle gode forudsætninger for at blive uddannet på arbejdspladsen.

Han har siden da arbejdet i 3 forskellige virksomheder som alle har lavet IT, der omhandler Regnskab, Lagerstyring og POS løsninger til større og mindre virksomheder.

Caspar Ejsing - CRS
Web-Udvikler / It-konsulent

Caspar Christophe Ejsing

Caspar Ejsing kom til Cloud Retail Systems i slut 2021’erne. Her har hans ansvarsområder, blandt andet bestået af testning af Sapera til kunder samt udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens hjemmesider. 

Udenfor sin tid hos CRS har Caspar stillingen som Managing Partner hos cuongchristophe og er samtidig Founder & Co-CEO af IT-virksomheden Cspaar. Begge virksomheder blev stiftet i 2022 i Århus.

Marketing Manager

Brigitta Harding Bunford

Brigitta fik stillingen som marketingchef i MB Gruppen i marts 2023, og hun har ansvaret for bl.a. udvikling og implementering af Cloud Retail Systems’ overordnede marketing- og kommunikationsstrategier. Hun arbejder tæt sammen med tværfunktionelle teams og den øverste ledelse for at synliggøre og markedsføre Sapera samt MB Gruppens andre IT-løsninger og tjenester.

Før Brigitta kom til Cloud Retail Systems og MB Gruppen, var hun marketingsansvarlig i byggebranchen hos NG ZINK A/S i Horsens fra starten af 2017. Brigitta afsluttede sine studier i 2016 og har en kandidatgrads i marketing og kommunikation fra Aalborg Universitet.

IT-Konsulent

Lukas Sletting Madsen

Lukas kom til Cloud Retail Systems i starten af 2020 og udgør en del af det unge blod i CRS. Lukas’ primære arbejdsopgaver består i at være IT-konsulent og supporter. Det er blandt andet ham der tager telefonen når kunder henvender sig med spørgsmål om brug af Sapera.

Lukas er uddannet IT-supporter ved CRS. Inden Lukas’ tid hos CRS tog han uddannelsen som IT-supporter.

WEB-Konsulent

Emilie Østergaard

Emilie kom til Cloud Retail Systems i starten af 2024 og udgør en del af det unge blod i CRS. Emilies primære arbejdsopgaver består i at være Web-konsulent og supporter. Det er, blandt andet hende der tager supportsager, når kunder henvender sig med spørgsmål om brug af Saperas integreret webshop.

Emilie er uddannet Web-Integrator og har bl.a. erfaring med WordPress,  HTML5, JavaScript, m.v.

Vores ukrainske udviklingshold

Team leader

Sergii Ianovskyi

Sergii Ianovskyi fungerer som leder af Saperas udviklingshold. Gennem årene har han fået stor erfaring med at designe og implementere cloud-baseret detailsytringssoftware, der strømliner driften, forbedrer salgsydelsen samt kundeoplevelsen.

Sergii er altid på udkig efter nyeste trends og tekonlogier i CRS. Sergii stræber altid efter at leverer resultater, der opfylder eller overgår kundernes forventinger.

Sammen med resten af Sapera-holdet er Sergii sikker på, at få bygget et fantastisk Sapera, og vil gøre deres bedste for at gøre Sapera endnu bedre i fremtiden!

Senior software developer

Vadym Zozulia

Siden 2011 har Vadym arbejdet som senior softwareudvikler hos CRS. Her har han hurtigt fået et ry, for at være hårdtarbejdende og dedikeret til hans arbejde. Vadyms passion ligger i at skabe effektiv software, som forbedrer folks arbejdsprocesser.

Vadymz programmeringsfascination begyndte i barndommen, hvor han blev inspireret af hans far, som også var programmør. Denne interesse forfulgte han, og han fik en videregående uddannelse i informationsteknologi.

Vadym bor i Kharkiv og er stolt af byen, som har en speciel plads i hans hjerte.

pos developer

Vladimir Dolbnya

Vladimir Dolbnya (Også kaldet Vova) gradueret fra Kharkiv Nationaluniversitets for Radioelektronik i 2006. 

Vova har været med siden begyndelsen på Sapera, hvor hans ansvarsområder mest af alt har bestået af udvikling af Point of Sale, Lager og udskriftssystemer.

App Developer

Igor Paklin

Igor er en full-stack softwareudvikler med kompetencer indenfor .NET, angular og Xamarin teknologier. Han er passioneret indenfor type-safe kodning i TypeScript og C# sprog. 

Herudover består Igors opgaver i CRS for udvikling af vores Sapera app. 

Tester

Irene Novoguskaya

Iryna Novogurska er kvalitetsingeniør. Hun har en bachelorgrad i datalogi og omkring 20 års erfaring med kvalitetssikring. I 2004 startede hun sin karriere indenfor IT som medlem af manuel testteam. Efter et stykke tid fik hun stillingen Team Lead med ansvar for produktkvalitet, teamledelse af testere og havde i nogen tid også varetaget opgaver som projektkoordinator. I løbet af de sidste 10 år har Iryna arbejdet som Test Automation Engineer. 

I CRS er hun ansvarlig for udvikling af automatiseringsscripts, der køres på daglig basis for at hjælpe med at sikre systemet har en korrekt adfærd. Omfanget af hendes ansvar omfatter også systemfunktionsanalyse og design af testscenarier, der er automatiseret derefter. 

Lad os kontakte dig!

Kom godt i gang med sapera og opdag hurtigt, hvor lækkert systemet er med dets mange funktionaliter og moduler. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig!

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.