Digitalisér din servicevirksomhed med Sapera App

Gør arbejdsdagen lettere for både dine servicemedarbejdere og det administrative team. Sapera App er et administrativt værktøj, skræddersyet til montører, mekanikere og udekørende medarbejdere. Denne digitale løsning gør det muligt for dine medarbejdere at dokumentere deres arbejde på farten med automatisk overførsel af data til Sapera ERP-systemet.

Digitaliseringen betyder, at man ikke længere behøver at rode rundt i løse papirer og dokumenter. I stedet kan alle oplysninger ses på én samlet, digital platform. Dette giver et fuldstændigt overblik over information og servicehistorik på alle kunder og produkter, hvilket muliggør en hurtigere og mere effektiv service.

Et moderne ERP-system er essentielt for digitalisering. Men ved at integrere en intelligent app-løsning kan du løfte digitaliseringen af din servicevirksomhed til nye højder. Opdag, hvordan du kan lette arbejdsdagen for både dine servicemedarbejdere og dit administrative team.

Læs mere i artiklen, og udforsk de mange muligheder:

Hvordan integrerer man digitale løsninger i sin servicevirksomhed?

Med et moderne ERP-system som Sapera får du et administrativt værktøj til oprettelse, planlægning og overvågning af opgaver, der skal udføres hos kunderne. Og med Sapera App kan dine medarbejdere hurtigt og nemt administrere og dokumentere deres arbejde på farten.

Sapera App anvendes af udekørende medarbejdere såsom montører og mekanikere og giver dem et komplet overblik over opgaver, mulighed for at registrere timer, materialer og dokumentation samt kvalitetssikring. Alle data, der registreres på den ene enhed via App-løsningen, opdateres øjeblikkeligt på den anden enhed i Sapera ERP-systemet, hvilket sikrer nem og hurtig koordinering mellem kontoret og de udekørende medarbejdere.

For vores kunde Aagaard Maskiner & Udlejning har samspillet mellem Sapera ERP-systemet og Sapera Appen betydet en stor tidsbesparelse og en mere effektiv hverdag:

”Appen er et uvurderligt værktøj for vores servicefolk, der nu kan administrere deres arbejde uden at være bundet til en pc. Funktioner som tidsregistrering, scanning af varer, fakturaer og bilag gør det muligt at indsamle vigtige data hurtigt og nemt, som automatisk synkroniseres med andre systemer som arbejdskortet og lagersystemet. Dette optimerer arbejdet for medarbejdere både i serviceafdelingen og i andre afdelinger.”

Hvordan tidsregistrerer man digitalt?

I en servicevirksomhed skal timeregistrering være nemt og hurtigt. Den udekørende montør eller mekaniker kan nemt registrere sine timer digitalt i Sapera App med et enkelt klik på ”Start” og ”Stop”-knappen, hvorefter de automatisk sendes til godkendelse i Sapera. Alle registrerede opgaver og monterede produkter bliver automatisk overført til arbejdskortet i Sapera ERP-systemet. Her kan man med et enkelt klik trykke på fakturering og videresende oplysningerne til bogholderiet. Dette giver administrationen et godt og præcist overblik og muliggør hurtigere fakturering af afsluttede opgaver.

Den digitale timeregistrering sikrer også, at der altid er fuldt overblik over, om alle timer er registreret og sendt, samt hvor mange timer man kan fakturere. Vores kunde Aagaard Maskiner & Udlejning har især mærket effekten af denne digitalisering i sit daglige arbejde:

"Sapera har givet os betydeligt bedre overblik, idet alle vores opgaver, produkt- og kundedata samt andre relevante data fra udekørende medarbejdere nu er samlet ét sted."
Aagaard Maskiner og Udlejning
Skov-have-park branchen

Hvordan optimerer du produkt-/ materialeregistrering i din servicevirksomhed?

For en servicevirksomhed er det afgørende at have kontrol over sin lagerbeholdning. Materiale-/produktregistrering sker digitalt via appen – servicemedarbejdere skal blot scanne de solgte og monterede varer.

Registreres et forbrug eller salg hos en kunde via appen, sendes informationerne direkte til Sapera ERP-systemet, hvilket gør det muligt for administrationen og lagerchefen at holde styr på lagerbeholdningen i realtid, hvor ændringerne bliver automatisk opdateret. På denne måde er der altid et opdateret overblik over tilgængelige reservedele og materialer.

Digital dokumentation, der automatiserer opdatering af kundedata og produkthistorik

En omfattende viden om kunder og de solgte produkter er afgørende for at levere en professionel service. Med Sapera Appen undgår du papirarbejde og manuelle indtastninger. Alt, hvad du registrerer i appen, bliver automatisk overført til Sapera ERP-systemet, og du kan endda tilføje billeder, notater og bilag på farten, mens du udfører arbejdsopgaven. Dette sikrer, at kundedata og produkthistorik altid er opdateret, og du har detaljeret information om servicehistorikken for hver enkelt serviceenhed.

Ved at samle alle oplysninger på ét sted med digital dokumentation skabes der gennemsigtighed og indsigt. Data, der er registreret via Sapera Appen, muliggør også generering af mere præcise rapporter og tjeklister i Sapera, som kan deles med kunderne og virksomhedens bogholderi.

Planlægning af opgaver ved hjælp af ruteplanlægning i arbejdskort

Ruteplanlægningsfunktionen i Sapera App er en uvurderlig hjælp for servicevirksomheder, når der opstår hasteopgaver. Den giver et hurtigt overblik over, hvor montørerne har planlagte opgaver og i hvilket tidsrum og dato, så det er nemmere at planlægge fremtidige aktiviteter.

Adgang til produktoplysninger og priser

Adgang til produktinformation og priser i appen er en værdifuld funktion, der sikrer, at servicemedarbejderne altid har de nødvendige oplysninger ved hånden for at imødekomme kundernes behov.

Statistik og indsigt i data

Indsigt i data er afgørende for at udvikle og optimere din servicevirksomhed. Data kan give svar på en lang række spørgsmål og hjælpe med at identificere områder, hvor der kan effektiviseres. Med Sapera får du en løsning, der giver dig nøjagtig den indsigt, du har brug for – uanset om det handler om registrerede arbejdstimer, fakturerede timer, type af udførte arbejdsopgaver eller solgte og monterede produkter samt lagerbeholdninger.

Det kan Sapera App også...

Sapera og Sapera App er en optimal løsning for servicevirksomheder, der ønsker at digitalisere deres processer og levere en endnu bedre service til deres kunder.

Men vidste du, at Sapera App også er en ideel løsning til lageransatte?

lagerstyring med app

 Appen kan bruges til dokumentation, lageroptælling, varemodtagelse,  indrapportering af fejl og mangler og meget mere.

Vil du vide mere om, hvordan Sapera kan hjælpe din virksomhed? Læs mere om appen og de forskellige funktioner her: Sapera App – funktioner

Nyhedsbrev
Relaterede artikler

Læs vores andre artikler

Frustrationen vokser: Butikker kæmper med ineffektive IT-systemer

Hovedopgaven for et ERP-system er at effektivisere dine administrative arbejdsgange, samtidig med at det giver dig indblik i, hvad der fungerer og ikke fungerer, så du kan tage datadrevne beslutninger. Men der er flere og flere butikker og kæder, der oplever, at deres IT-systemer ikke taler sammen. Det fører til manglende overblik, tab af data og problemer med faktureringsprocesser.

Kom godt i gang med Sapera

Opdag hvordan du kan arbejde smartere på tværs af funktionerne i din forretning. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig.