“Min Dag” – Tidsregistrering i Sapera i overensstemmelse med lovgivningen

Saperas tidsregistreringssystem giver butikker mulighed for nemt at opfylde den kommende EU-lov og samtidig effektivisere deres ordrestyringsprocesser.

Den nye EU-lov om arbejdstidsregistrering træder i kraft pr. 1. juli 2024, og det forpligter alle arbejdsgivere i Danmark og EU til at registrere den enkelte medarbejders arbejdstid for hver dag.

NYHED: Medarbejdere i butikken kan nu registrere deres arbejdstid direkte i ERP-systemet

Hos Cloud Retail Systems udvikler og tilpasser vi kontinuerligt forretningssystemet Sapera for at imødekomme de nyeste lovkrav og den teknologiske udvikling. I december modtog Sapera sin officielle godkendelse af Erhvervsstyrelsen og blev registreret som et offentligt godkendt regnskabssystem.

Nu har vi fokuseret på at gøre det muligt for butikker – og deres medarbejdere – at registrere arbejdstiden direkte i Sapera-butikssystemet i overensstemmelse med den nye tidsregistreringslov.

Optimering af effektivitet og profitabilitet gennem intelligent tidsregistrering og ordrestyring

Butikkers udfordringer ved traditionelle systemer

Traditionelle tidsregistreringssystemer har ofte været besværlige og unøjagtige, hvilket har resulteret i tabt arbejdstid og indtægter for mange butikker, der udfører reparationer, montering og andre opgaver i forbindelse med deres salgsordrer. Sapera skiller sig ud som en løsning, der ikke kun adresserer de nye lovgivningskrav, men også optimerer virksomhedernes tidsregistreringsprocesser, profitabilitet og effektivitet på mange forskellige måder.  

Min dag: Et skræddersyet tidsregistreringssystem til din butik

Tidsregistreringssystemet “Min dag” i Sapera er designet til at imødekomme butikkers behov og adressere udfordringerne ved traditionelle systemer. Nu kan alle medarbejdere nemt og effektivt registrere deres arbejdstid – både administrative medarbejdere, butiksassistenter, mekanikere, montører og udekørende medarbejdere, der ikke har adgang til en PC. Med et brugervenligt ERP-system og en håndholdt app er det nemt at registrere de udførte opgaver i arbejdskortet, uanset om medarbejderen befinder sig på værkstedet, i butikken eller hos kunden.  

Vigtigste punkter: "Min dag"

Alle medarbejdere får et login

Ifølge den nye EU-lov om tidsregistrering er det et krav, at alle medarbejdere skal kunne registrere deres arbejdstid samt afvigelser (ferier, sygdom osv.) og få en oversigt over deres arbejdstid. Dette kan nemt gøres i Sapera, da vi kan oprette så mange brugere i systemet, som butikken har brug for. Det kræver dog, at alle medarbejdere har en licens.

Arbejdstidsregistrering

 Med et par klik kan medarbejderne registrere den tid, de bruger på forskellige opgaver, hvilket resulterer i nøjagtig og pålidelig tidsregistrering. Tiden kan registreres gennem app’en eller direkte i Saperas ERP-system under ”Min dag”.

Registrering af afvigelser

 Udover at registrere udførte arbejdsopgaver gør Sapera det muligt for arbejdsgivere og medarbejdere at indtaste manglende timer for at opnå en fuld registrering af arbejdstiden per dag. 

Oversigt

Det er også et krav i den nye lov, at alle medarbejdere i virksomheden skal have adgang til egne data. Under “Min dag” i Sapera kan arbejdstiden følges både på skærm og i udskrifter. Sapera kan vise registreret tid per medarbejder per dag, så alle har en god oversigt. Medarbejderne kan let indtaste deres oplysninger i systemet eller blot scanne deres arbejdskort, hvilket giver dem adgang til at se deres arbejdstid og udførte arbejdsopgaver samt ferier og sygdom. Administratoren har også fuld adgang til oversigten og de registrerede detaljer på medarbejderniveau.

Tilpasning på medarbejderniveau

Butikken kan definere medarbejdernes normale arbejdstid (eller forventede arbejdstid) om dagen, timeløn og andre relevante oplysninger, hvilket sikrer en skræddersyet og fleksibel tidsregistreringsproces.

Tilpasning på virksomhedsniveau

Butikken kan selv definere og oprette opgave-typer, som man bruger i systemet for at dokumentere medarbejdernes arbejdstid. Der er mange muligheder for at definere kategorier såsom opgaver, ferie, sygdom, osv.

Optimering af faktureringsprocessen ifm. salgsordrer

Hvis arbejdsopgaven er udført i forbindelse med en salgsordre (f.eks. reparation af en cykel eller maskine eller montering af en vaskemaskine), sikrer Sapera en forbedret og mere præcis faktureringsproces, så butikken kan undgå tabt eller ikke-registreret arbejdstid. På det samme arbejdskort, hvor man registrerer sine salgsordrer og udførte opgaver, kan medarbejderen også registrere reservedele, der blev solgt ifm. reparationen eller montagen.

Godkendelse af tidsregistreringer

Når medarbejderen har registeret al sin tid og sine opgaver samt afvigelser (ferier og sygdom), kan han/hun selv gå ind i Sapera og afslutte (dvs. godkende) enkelte tidsregistreringer i en tidsperiode.

Fordele

Fleksibilitet og nøjagtighed

Sapera tilbyder en høj grad af fleksibilitet og nøjagtighed i tidsregistreringen. Med muligheden for nem fejlretning og tilføjelse af manglende tid (afvigelser) eller aktiviteter kan virksomheden sikre, at alle relevante oplysninger registreres korrekt, hvilket reducerer risikoen for tabt arbejdstid og unøjagtige opgørelser.

Brugervenlighed

Sapera er et meget brugervenligt system. Både ERP-systemet og app-løsningen er med til at sikre, at alle medarbejdere registrerer deres tid nemmere og med høj præcision.   

Forbedret lønsomhed

Saperas brugervenlige tidsregistreringssystem gør det betydeligt nemmere for butikker at dokumentere al den tid, der anvendes på opgaver ifm. salgsordrer. Dermed undgår virksomheden tabt arbejdstid på grund af glemte registreringer. Yderligere fordele opnås ved registrering af reservedele på arbejdskortet.

Forbedret effektivitet og detaljeret overblik

En af de centrale fordele ved Sapera er det detaljerede overblik, det giver over medarbejdernes arbejdstid og udførte opgaver. Administratoren / værkføreren får mulighed for at optimere de interne arbejdsprocesser ved at tildele opgaver til dem, der er bedst egnet til dem. Dette fører til forbedrede arbejdsprocesser og øget effektivitet på tværs af organisationen.

Nyhedsbrev
Relaterede artikler
Stripe logo

Stripe

Integrer Stripe med Sapera nemt og effektivt

WooCommerce logo

Woocommerce

Spar tid med en nem og effektiv integration til WooCommerce

Læs vores andre artikler

NYHED: Brancheløsning til håndværkere og servicevirksomheder

Er du håndværker, montør, mekaniker, eller har du et værksted / en servicevirksomhed? Med Sapera kan du digitalisere din virksomhed og administrere dine opgaver på farten – uden at være bundet til en PC. Vores dedikerede supportteam er klar til at hjælpe dig med alt fra implementering til daglig brug af Sapera.

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.