Digital Indbakke – Den efterspurgte funktion er nu tilgængelig i Sapera Finans

Den digitale tidsalder og de nye lovændringer har forvandlet vores arbejdsprocesser, og nu har den også transformeret måden, vi håndterer vores regnskab på. Den nye Digitale Indbakke-funktion i Sapera Finans gør automatiseringen af dit regnskab lettere end nogensinde før. Denne smarte funktion giver dig ikke kun bedre overblik, men forenkler også håndteringen af dine regnskabsopgaver.

Med Sapera Finans går digitalisering og automatisering hånd i hånd for at forbedre din virksomheds regnskabsprocesser.

En centraliseret platform til købsfakturaer

Den nye Digitale Indbakke i Sapera tilbyder en centraliseret platform, hvor alle dine købsfakturaer bliver automatisk samlet, organiseret og tilgængelige – klar til at blive behandlet. Dette muliggør et nemt og overskueligt overblik over virksomhedens udgifter og giver dig mulighed for at handle med blot få, enkle trin.

Automatisk udfyldelse af leverandøroplysninger

Nu behøver du ikke længere bruge tid på manuel indtastning af leverandøroplysninger. Oplysningerne bliver automatisk udfyldt, når du modtager e-fakturaer i den Digitale Indbakke. Systemet aflæser selv informationerne om leverandøren, så du blot skal godkende dem for at bogføre fakturaen.

Bemærk: Varelinjerne skal stadig udfyldes manuelt af bogholderen.

Automatisk vedhæftning af fakturaer

Nu skal du ikke længere vedhæfte fakturaer manuelt – Sapera Finans automatiserer processen for dig. Du skal blot verificere, at oplysningerne er korrekte, og fakturaen vil herefter være automatisk vedhæftet til den tilhørende transaktion i regnskabssystemet, så den er klar til betaling. Dette sparer dig ikke alene for tid, men sikrer også overholdelse af de seneste krav til digitale bilag i henhold til den gældende bogføringslov.

Gå i gang med Saperas Digitale Indbakke, og oplev de mange fordele

Oplev de mange fordele

  • Intelligent, automatiseret bogføring

 

  • Modtagelse af leverandørfakturaer (købsfakturaer) elektronisk i en centraliseret platform

 

  • Bedre overblik over købsfakturaer, der kræver handling

 

  • Betydelig tidsbesparelse for bogholderen og mindre behov for manuelle indtastninger

 

  • Overholdelse af lovgivningsmæssige krav med digitale bilag
Nyhedsbrev
Relaterede artikler

Læs vores andre artikler

Frustrationen vokser: Butikker kæmper med ineffektive IT-systemer

Hovedopgaven for et ERP-system er at effektivisere dine administrative arbejdsgange, samtidig med at det giver dig indblik i, hvad der fungerer og ikke fungerer, så du kan tage datadrevne beslutninger. Men der er flere og flere butikker og kæder, der oplever, at deres IT-systemer ikke taler sammen. Det fører til manglende overblik, tab af data og problemer med faktureringsprocesser.

Kom godt i gang med Sapera

Opdag hvordan du kan arbejde smartere på tværs af funktionerne i din forretning. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig.