Softpay

Besøg Softpay

Lad dine kunder nemt og hurtigt betale fakturaer med Softpay.

Brancher: 

Sammenspil mellem Softpay og Sapera

Med Softpay-appen kan du nemt modtage betalinger via kort, mobiltelefoner og smartwatches uden behov for en traditionel betalingsterminal. Softpay forvandler din Android-mobil eller -tablet til en mobil betalingsterminal, der let kan integreres med cspaar.erp. Som en global betalingsprocessor tilbyder Softpay omfattende betalingsløsninger til virksomheder verden over.

Softpays hovedfokus er at levere sikre og pålidelige betalingsmetoder, der er enkle at bruge for både kunder og virksomheder. Med Softpay kan du acceptere betalinger i forskellige valutaer og på forskellige platforme, herunder online og via mobil. Virksomheden har til formål at skabe en problemfri betalingsoplevelse for alle parter.

Softpay forvandler din Android-mobil eller -tablet til en bærbar betalingsterminal
Softpay betalingsløsning

Hvad er Softpay?

Softpay er en frontløber inden for udviklingen af mobile betalingsapplikationer. Deres hovedmål er at forvandle smartphones og Android-enheder til avancerede kontaktløse betalingsterminaler med PIN (SoftPOS / Tap-to-phone løsninger). Softpays løsninger er godkendt af store betalingsnetværk som Visa, Mastercard og Dankort og kan benyttes af virksomheder af alle størrelser i både Europa og USA.

Softpay betalingsløsning

Andre integrationer

Vi er opmærksomme på, at mange af vores brugere sætter pris på disse integrationer. Kunne det tænkes, at du også ville finde en af dem nyttige?

Skal vi integrere til jer?

I vores API-dokumentation kan du finde alle nødvendige oplysninger for at oprette en integration med vores system.

Anmod om integration

Kan du ikke finde det, du leder efter? Eller vil du gerne have, at vi integrerer med din favoritløsning?

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.