Mobilepay

Besøg Mobilepay

Lad dine kunder nemt og hurtigt betale fakturaer med MobilePay.

Brancher: 

Sammenspil mellem Mobilepay og Sapera

Sapera er udviklet til at optimere administrationen af din butik, herunder at modtage betalinger fra dine kunder. I Danmark er MobilePay blevet en uundværlig betalingsmetode. Derfor er det essentielt, at din POS-løsning understøtter denne funktion.

Vi har derfor integreret Sapera med MobilePay, så vores POS-system kommunikerer direkte med MobilePay-appen. Det kunne ikke være nemmere. For at begynde at modtage betalinger med MobilePay skal du blot kontakte MobilePay. De vil vejlede dig gennem hele processen, da du skal have en aftale med MobilePay.

Mobilepay integrationen

Med vores avancerede MobilePay-løsning til virksomheder kan dine privatkunder nemt og hurtigt betale fakturaer med et enkelt swipe på deres telefon. Integrationen gør betalinger mere bekvemme for dine kunder og sikrer, at du modtager dine penge hurtigere. Samtidig automatiseres bogføringen, så du slipper for besværet med manuelt arbejde. Denne ekstra betalingsmulighed er designet til at effektivisere din forretning og reducere administrative byrder.

 

Andre integrationer

Vi er opmærksomme på, at mange af vores brugere sætter pris på disse integrationer. Kunne det tænkes, at du også ville finde en af dem nyttige?

Skal vi integrere til jer?

I vores API-dokumentation kan du finde alle nødvendige oplysninger for at oprette en integration med vores system.

Anmod om integration

Kan du ikke finde det, du leder efter? Eller vil du gerne have, at vi integrerer med din favoritløsning?

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.