Funktioner

Se alle sapera-funktioner

Hvorfor Sapera?

Den nye bogføringslov

Opdag, hvordan Sapera kan hjælpe din forretning med at opfylde de krav, der er fastsat i den nye bogføringslov, der træder i kraft i 2024.

Om os

sapera

Læs mere omkring Sapera som regnskabssystem samt hvor vores historie starter. Du kan også finde vores kontaktinformationer.

Brancher

Sapera er den bedste brancheløsning!

Se alle brancher

sapera

Læs mere omkring Sapera som regnskabssystem samt hvor vores historie starter. Du kan også finde vores kontaktinformationer.

Ressourcer

sapera

Læs mere omkring Sapera som regnskabssystem samt hvor vores historie starter. Du kan også finde vores kontaktinformationer.

Blogs til at styrke din foretning og gøre dig klogere på Sapera og dets funktioner.

App til mobile medarbejdere

Med vores iOS og Android app har du Sapera lige ved hånden. Perfekt hvis du er ude at køre, eller hvis din arbejdsplads generelt ikke er på en kontorplads.

Du får dermed en simplificeret version af Sapera hvor du har alle de vigtigste funktioner, således du uhindret kan koncentrere dig om dit arbejde.

Operation Safedrop - CSR Sapear

NGO’en Operation Safedrop bruger Sapera

Operation Safedrop er en ukrainske nødhjælpsorganisation med britiske rødder i Lviv, Ukraine, der specialiserer sig i nødhjælp og evakuationer i Ukraines hårdest-ramte territorier. Blandt andet udfører de evakueringer af sårbare grupper og individer fra frontlinjen og usikre steder i Ukraine til deres base i Lviv og over grænsen til Polen, med deres hold af specialister indenfor området.

Brotorvets cykler

“Vi har brugt SAPERA siden december 2020, og vi er rigtig tilfredse med løsningen. Systemet gør vores hverdag meget nemmere.”

Båd & Motor

//Brancher Kære bådhandler – Hvorfor skal du bruge sapera? Vores brancheløsning til bådhandlere er udviklet til at hjælpe dig med at holde styr på dine salgsordrer,

Smykker

Smykkebranchen

Kasse og lagersystem til smykkehandlere. Wugi wugi bugi bugi. Sunshine… sunshine reggae. Don’t worry. Don’t hurry. Take it easyyyy. Sunshine… sunshine reggae. Kontakt os i

Tøjbranchen

Tøjbranchen Tøjbranchen Anderkendt af branchen Vores brancheløsning til tøjbutikker er udviklet til at hjælpe dig med at holde styr på dine salgs og dine kunder.

Radio | TV

//Brancher Kære butiksejer – Hvorfor skal du bruge sapera? a Vores løsning er udviklet til at hjælpe dig med at holde styr på hele din forretning

Maskinhandlere

Maskinhandlere

Maskinhandlere Anderkendt af branchen Vores brancheløsning til maskinhandlere er udviklet til at hjælpe dig med at holde styr på dine salgsordrer, dit værksted og dine

Kædeløsning

Et ERP-system der er specialdesignet til kædebutikker “Vi har kørt med Sapera i et lille års tid nu, og jeg er rigtig glad for løsningen.”

Motorcykelhandlere

Specialtilpasset finanssystem, kunde-kommunikationsflows, produkthistorik, ordrestyring, betalingsreservation m.m. Se de mange spændende funktioner.

Abonnér til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en spændende artikel om Sapera.

Kædebutik
Kædebutik