Vær på forkant med udviklingen. Se de seneste nyheder og cases her.

App til mobile medarbejdere

Med vores iOS og Android app har du Sapera lige ved hånden. Perfekt hvis du er ude at køre, eller hvis din arbejdsplads generelt ikke er på en kontorplads.

Du får dermed en simplificeret version af Sapera hvor du har alle de vigtigste funktioner, således du uhindret kan koncentrere dig om dit arbejde.

Case: Ingvard Madsen

Ingvard Madsens sparer over 80 arbejdstimer om måneden igennem ERP-brancheløsningen.

Case: Aagaard Maskiner og Udlejning

Vores standardfunktioner i Sapera-brancheløsningen for skov-, have-, park- og maskinbranchen viste sig at være en perfekt løsning for Aagaard Maskiner og Udlejning.

NGO’en Operation Safedrop bruger Sapera

Effektiv lagerstyring og præcise data er altafgørende for at få leveret den rette nødhjælp til de rette, sårbare grupperinger i Ukraine. Få indblik i, hvordan Saperas lagermodul hjælper Operation Safedrop med at levere hurtig og præcis nødhjælp til dem, der har mest brug for den.

Case: Nautisk Udstyr

Digital transformation har sat Nautisk Udstyr i stand til at sejle fremad i en tid med konstant udvikling i omnichannel-detailbranchen.

Brotorvets cykler

”Vi har brugt Sapera siden december 2020 og vi er rigtig tilfredse med løsningen. Systemet gør vores hverdag meget nemmere.”

Abonnér til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en spændende artikel om Sapera.

Kædebutik
Kædebutik

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.