Ny viden og inspiration

Vær på forkant med udviklingen

Bliv klogere på digitalisering, automatisering, omnichannel-løsninger og IT-sikkerhed.

Lad dig inspirere af, hvordan andre butikker og kæder har digitaliseret og automatiseret deres arbejdsprocesser.

Du kan se frem til præsentationer, e-bøger og cases, der forklarer komplekse IT-koncepter på en letforståelig og inspirerende måde. På den måde kan du som leder få al den inspiration, du har brug for, for at være godt rustet til den digitale omstilling, der finder sted i forretningsverdenen.

Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, kan du altid afmelde dig med et enkelt klik.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Cloud Retail Systems dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Artikler

Nyheder og cases

Frustrationen vokser: Butikker kæmper med ineffektive IT-systemer

Hovedopgaven for et ERP-system er at effektivisere dine administrative arbejdsgange, samtidig med at det giver dig indblik i, hvad der fungerer og ikke fungerer, så du kan tage datadrevne beslutninger. Men der er flere og flere butikker og kæder, der oplever, at deres IT-systemer ikke taler sammen. Det fører til manglende overblik, tab af data og problemer med faktureringsprocesser.

lagerstyring med app

Digitalisér dit lager med Sapera App

Digitalisering og automatisering af lagerstyring kan transformere virksomhedens drift ved at optimere processer, minimere fejl og forbedre sporbarhed og kundeservice. I denne artikel vil vi udforske vigtigheden af effektiv lagerstyring og hvordan butikker og kæder på blot få dage kan digitalisere og automatisere deres lagerafdelinger ved hjælp af Sapera Appen.

Digitalisér din servicevirksomhed med Sapera App

Gør arbejdsdagen lettere for både dine servicemedarbejdere og det administrative team. Sapera App er et administrativt værktøj, skræddersyet til montører, mekanikere og udekørende medarbejdere. Denne digitale løsning gør det muligt for dine medarbejdere at dokumentere deres arbejde på farten med automatisk overførsel af data til Sapera ERP-systemet.