Kids Coolshop

Søren Westenholtz Nielsen
Firma: Kids Coolshop
Titel: Indehaver
Website: https://coolshop.dk/

Hvad laver virksomheden?

KiDS Coolshop er en forholdsvis nystartet legetøjskæde der stormer frem i Danmark med fysiske butikker, og deres webshop – coolshop.dk. Kæden tæller i dag 14 butikker i Danmark, to på Færøerne og to på Island, og tilbyder landsdækkende bytteservice.

KiDS Coolshop har indgået aftale med CRS om at være POS-leverandør til alle kædens butikker. Media 2023 er flere end 20 Kids Coolshop-butikker skiftet til Sapera– resten aftales løbende, så det passer med de enkelte butikker.

Der leveres desuden et API til kædens webshop, som i den forbindelse bliver integreret til Sapera.

"Vi har kørt med Sapera i et lille års tid nu, og jeg er rigtig glad for løsningen. Vi valgte Sapera fordi vi gerne ville skifte til en løsning som var cloud-baseret. POS systemet er enkelt og intuitivt at bruge, og det kører i det hele taget godt. Det var fra starten vigtigt for os, at vi kunne bibeholde vores egen webshop, og derfor fik vi integreret vores egen webshop med Saperar via et API. Og det har for os været optimalt, hvor vi har kunnet drage fordel af Saperas POS løsning i vores egen webshop. Jeg har kun de bedste anbefalinger til CRS og Sapera-løsningen."

Gør som Kids Coolshop - kom i gang dag.

“Lagerstyring af altafgørende i dag. I løbet af 20 sekunder har jeg et overblik. Det er vigtigt for os at vi har et system der er hurtigt ude ved kassen når vi skal ekspedere.” 

Del denne artikel:

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.