Hvidt & Frit

Nick Larsen
Firma: Hvidt og Frit
Titel: Indehaver
Website: https://hvidtogfrit.dk

Udfordringerne

Fleksibilitet og tilgængelighed var nogle af hovedårsagerne til at Nick Larsen, indehaver af Hvidt og Frit Vesthimmerland, valgte at skifte til CRS’s butiksløsning, Sapera.

Nick Larsen havde ofte behov for at kunne logge på løsningen hjemmefra og opdatere bogholderiet og andre ting, som han var afholdt fra at gøre i arbejdstiden.

Derfor var det vigtigt at en ny løsning var cloudbaseret, således han kunne tilgå systemet ved blot at have adgang til Internettet, og samtidig kunne tilpasse kassen til de enkelte medarbejdere.

Løsningen

CRS’ Sapera-løsning til detailbutikker er en komplet suite af moduler, der hver især understøtter butikken, og hjælper med at effektivisere dagligdagens opgaver.

Funktionerne der er inkluderet i løsningen tæller:

  • POS løsning – kasse
  • Vareoprettelse
  • Statistikmodul
  • Cloud-baseret løsning
  • Dansk supportafdeling
  • Lagermodul
  • Finansmodul

"Vi føler vi har fået en god løsning til vores butik og til vores krav. Det er ikke hele løsningen vi har fået åbnet op for endnu, da vi først har skullet blive fortrolige med systemet. Men én af de ting vi vil kigge mere ind i er vores to lagre, da vi med det indbyggede lagerstyringsmodul tror vi kan styre vores lagre endnu bedre.” Men grundlæggende har vi indtil nu allerede fået mange gevinster ud af det. Løsningen er hurtigere end vores tidligere, og det er en ting der gavner os ved hver kundeekspedition. Sapera er et brugervenligt system der er meget hurtigt, og al vores data – herunder varedata er blevet mere tilgængeligt og nemmere at trække ud. Sidst men ikke mindst er det rart at vi kan tilgå hele løsningen hjemmefra, hvor det især indenfor bogholderiet er en stor fordel." Jeg har mine bedste anbefalinger til CRS og Sapera."

Del denne artikel:

Find ud af, om Sapera er den rigtige løsning for dig!

Lad os tage en uforpligtende snak om ERP-systemer og brancheløsninger.