Funktioner

Se alle sapera-funktioner

Hvorfor Sapera?

Den nye bogføringslov

Opdag, hvordan Sapera kan hjælpe din forretning med at opfylde de krav, der er fastsat i den nye bogføringslov, der træder i kraft i 2024.

Om os

Sapera

Læs mere omkring Sapera som regnskabssystem samt hvor vores historie starter. Du kan også finde vores kontaktinformationer.

Brancher

Sapera er den bedste brancheløsning!

Se alle brancher

Sapera

Læs mere omkring Sapera som regnskabssystem samt hvor vores historie starter. Du kan også finde vores kontaktinformationer.

Ressourcer

Sapera

Læs mere omkring Sapera som regnskabssystem samt hvor vores historie starter. Du kan også finde vores kontaktinformationer.

Introduktion

Når du bruger vores app, indsamler vi oplysninger om dig for at tilpasse og forbedre vores indhold samt for at forbedre relevansen af de annoncer, der vises i appen. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du ændre indstillingerne i appen. Nedenfor beskriver vi, hvilke oplysninger der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der kan få adgang til dem.

Cookies

Appen anvender “cookies” – små tekstfiler gemt på din enhed – med det formål at genkende din enhed og huske indstillinger, Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. vira.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger omfatter alle typer information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger vores app, indsamler og behandler vi forskellige typer informationer, f.eks. ved almindelig adgang til indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, oprettelse som bruger eller abonnent samt ved køb via appen.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Unikt ID og tekniske oplysninger om din enhed, din IP-adresse, geografisk placering samt hvilke funktioner du anvender. Hvis du giver samtykke og selv indtaster informationer, kan vi også behandle navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger, typisk i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger anvendes kun til det formål, de er indsamlet til, og slettes, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi har implementeret tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte mod uautoriseret adgang, offentliggørelse, tab, beskadigelse eller misbrug af dine oplysninger.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise relevante annoncer, registrere køb og betalinger samt levere de efterspurgte services som f.eks. nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Opbevaringsperiode

Oplysningerne opbevares i overensstemmelse med gældende lovgivning, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af oplysningens karakter og baggrunden for opbevaring. En generel tidsramme for sletning kan ikke angives.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af appen, herunder annoncer, geografisk placering, køn og alder, kan videregives til tredjeparter, hvis disse oplysninger er kendt. Se afsnittet om “Cookies” for at få information om de involverede tredjeparter. Oplysningerne anvendes til målrettet annoncering.

Vi bruger tredjeparter til opbevaring og behandling af data på vores vegne, og de må kun behandle oplysningerne i overensstemmelse med vores instruktioner.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail sker kun med dit samtykke. Vi benytter kun data-behandlere i EU eller i lande, der kan sikre tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse eller tilbagekalde samtykke. Hvis oplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Kontakt os på: [indsæt e-mailadresse]. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Indsamling af Data

Vi ønsker at sikre fuld gennemsigtighed omkring indsamlingen af data i vores app. Enhver data, der indtastes i appen, anvendes udelukkende til behandling af den specifikke opgave, som brugeren aktivt deltager i. Vi gør det klart, at vi ikke indsamler oplysninger eller data uden brugerens viden og samtykke.

F.eks., når du bruger kamerafunktionen, uploades billedet og dets metadata til Sapera. Denne proces er designet med det formål at muliggøre specifikke funktioner og forbedre din brugeroplevelse. Vi ønsker at understrege, at vi kun indsamler og overfører data, der er nødvendige for at opfylde den angivne opgave, og at dette sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Vores tilgang er baseret på respekt for dine personlige oplysninger, og vi tager aktivt skridt for at beskytte dine data mod uautoriseret adgang, offentliggørelse eller misbrug. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer vedrørende indsamlingen og brugen af dine data, er du velkommen til at kontakte os på support@cloudrs.dk

Vi tror på åbenhed og ønsker, at du føler dig tryg ved at bruge vores app, velvidende at din privatlivsbeskyttelse er vores prioritet.

 

Udgiver

Appen ejes og udgives af:

Cloud Retail Systems A/S

Innovations Allé 3,
7100 Vejle

Telefon: 96233000
Email: salg@cloudrs.dk